Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppet möte om studier

2019-10-22 @ 2019-10-22 - 2019-10-22

Välkommen till ett medlemsmöte för att diskutera studier!

Jag som bjuder in till detta möte heter Elisabeth Swedman och är (relativt) ny studieorganisatör i Hudiksvalls AK-styrelse.

I det samhälle vi lever i idag finns det många olika politiska strömningar, en del rent av skadliga. Därför anser jag, och många med mig, att det är väldigt viktigt att man som Socialdemokrat får lära sig varifrån vi kommer, varför vi egentligen är Socialdemokrater.

Det finns många saker man kan vilja känna till, t ex den Socialdemokratiska ideologin, dvs vilken politik vi står för, eller hur gick det till när det Socialdemokratiska partiet uppstod och hur det har utvecklats genom åren. Men det kan också vara så att man helt enkelt vill veta hur man bär sig åt när man är på ett möte, eller få lite tips på hur man kan tänka när man ska argumentera för sin åsikt. Det kan vara bra att veta när man blir ”anfallen” av en ”elak” motståndare eller vill skriva en insändare.

Därför hälsar jag dig som Socialdemokratisk medlem välkommen till vårt möte tisdag 22 oktober kl 18.30 i AK-expeditionen.

Distriktsstyrelsens studieorganisatör är inbjuden för att delta. Förbered gärna frågor till mötet!

 

Naturligtvis blir vi bjudna på fika!

Detaljer

Datum:
2019-10-22
Tid:
2019-10-22
Evenemang Kategori:

Arrangör

Socialdemokraterna Hudiksvall

Plats

Socialdemokraterna Hudiksvall
Storgatan 41
Hudiksvall, 82452 Sverige
+ Google Map
Telefon
0650-18540
facebook Twitter Email